Cum să fii zen: relaxare la salonul de înfrumusețare

Înfrumusețare este un cuvânt aparent frivol… te duce cu gândul la un salon unde mergi să te “faci frumoasă” prin machiaj, vopsirea unghiilor, poate o coafură nouă. 

De fapt, înfrumusețarea nu se referă numai la zugrăveală, la ceea ce se vede în exterior. Înfrumusețarea, din punctul meu de vedere, este transformarea de la interior spre exterior. Nu poți fi frumoasă dacă nu ești în armonie cu tine însăți. Știu că pare că am citit un braț de cărți motivaționale în ultima vreme, nu este așa (și dacă ar fi, nu mi-ar fi jenă să recunosc), ci pur și simplu am început să mă ocup de mine, să am grijă de corpul meu, ca să îmi fie sufletul fericit. Sună alambicat? Analizați și vedeți că nu e deloc.

La salonul meu de înfrumusețare, deci, merg pentru diverse tratamente benefice pielii. Attitude by Cosmetics Style este un salon din Deva care are încă doi “frați” în Hunedoara, dar eu merg la cel din Deva pentru că acolo și numai acolo există un aparat LPG (de stimulare celulară) care există în lumea asta mare deja de 24 de ani.

LPG Cellu M6 este un aparat care stimulează celulele pielii, astfel încât acestea să înceapă să producă tot ce le trebuie: colagen (pentru conservare și fermitate), elastină (pentru suplețe) și acid hialuronic (pentru volum și hidratare). Pielea devine, astfel, mai hidratată, mai fermă, mai strălucitoare, densitatea ei este activată din interior, în așa fel încât baza inferioară a ridurilor dispare. Se poate spune că pielea este întinerită din interior.

Practic, aparatul LPG are două capete: unul mare, pentru tratamentele corporale, și unul mai mic, numit Ergolift, pentru tratamentele faciale. Se poate acționa țintit, pe buze, în zona ochilor, la bărbia dublă, gât, decolteu, la ridurile de expresie etc. Flapsurile cu care funcționează capătul Ergolift stimulează celulele pielii cu viteze diferite, adaptate fiecărei zone a feței/corpului. Cum funcționează ele se poate vedea în videoul de mai jos.

Mai multe despre aparatul LPG Cellu M6 puteți afla din acest prim video pe care l-am făcut în momentul în care aparatul a fost adus la salonul din Deva:

Dar asta nu e tot, cum ar zice ăștia de la teleshopping! În saloanele astea poți să intri ne-om și să ieși un om 100% relaxat! Poți beneficia de tratamente corporale făcute cu mașinăriile astea avansate (pe lângă LPG, mai este Ultratone și mai sunt și altele, dar nu le-am reținut eu numele), poți opta pentru masaj făcut de două mâini dibace, poți să beneficiezi de manichiuri, pedichiură, tratamente faciale cu produse profesionale etc.

Nu știu despre voi, dar eu am luat de bună ideea unei persoane dragi mie care mi-a spus: mi s-a schimbat viața la 35 de ani! Am vrut și eu să mi se schimbe viața, în bine, evident, așa că nu am așteptat o minune, las intervenția divină pentru alte situații și acolo unde pot face ceva pentru mine, aleg să fac. Acum. Astăzi. Nu mâine, nu cândva, în viitor. Ceea ce vă doresc și vouă.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge