“Uniformele” lui Sebi – varianta lui Sebi

De-a lungul celor 35 de ani de viata am ajuns la concluzia ca fabricile de incaltaminte si imbracaminte nu fac tot timpul haine pentru mine. Nu mi-a luat foarte mult timp sa-mi dau seama ca nu fac parte din “standard”, prin urmare m-am adaptat.

Mi-am dat seama ca nu-s chiar standard in momentul in care am vazut ca bluzele/gecile care erau pe marimea mea imi erau scurte la maneci. Asa am ajuns la concluzia ca, pentru inaltimea si greutatea mea, am mainile mai lungi decat trebuie. Nu, nu ma scarpin sub genunchi fara sa ma aplec, dar se pare ca am mainile mai lungi decat standardul. Si aici a venit problema.

Daca-mi iau o bluza sau o geaca pe marimea mea, manecile nu-mi ajung la incheietura mainii. Daca probez una cu un numar mai mare ale carei maneci imi sunt bune, sta pe mine ca pe gard. Sau ca pe umeras. Prin urmare caut tot timpul haine care sa mi se potriveasca si care sa nu trebuiasca sa le fac la comanda.

Si cand le gasesc cumpar cel putin trei perechi. Cumpar trei perechi din acelasi model pentru ca nu stiu daca anul viitor voi mai avea norocul sa gasesc ceva sa mi se potriveasca.

La fel e si cu incaltamintea. Teoretic port 43 jumatate, practic am incaltaminte de la 41 la 46 in dotare. Problema aici este ca am piciorul foarte lat (de unde si stabilitatea winking ) iar fabricile de incaltaminte nu respecta tot timpul calapodul. In consecinta, cand gasesc o pereche de incaltaminte care sa mi se potriveasca, iau cel putin doua perechi la fel.

Acelasi lucru se intampla si cu pantalonii. Rar gasesc ceva care sa mi se potriveasca si care sa-mi si placa. Prin urmare, cand gasesc ceva ce-mi si place si imi vin si bine, cumpar vreo doua trei perechi.

Si aici intervine problema. De vecini ma doare la trei metri in spate, dar mai am prieteni care ma intreaba:

“Ba, dar tu alte haine nu ai? Ca tot timpul esti imbracat la fel…”

Am alte haine dar, din nefericire, sunt la fel cu celelalte. Pentru ca alea-s singurele care-mi vin si care-mi si plac.

Prin urmare, daca ma vedeti trei zile in aceeasi pereche de blugi sau cu aceeasi bluza, nu va inchipuiti ca am uitat sa le spal. Denisa are grija sa mi le arunce in masina de spalat aproape zilnic. Pur si simplu am mai multe fix la fel.

Pentru ca nu ma incadrez in standarde…

942411_588625571187823_1201392141_n

PS: Fiind ora tarzie, n-am pus diacritice. Ce-mi voi auzi maine, numa’ eu stiu… big grin

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge